Geen producten (0)
Geen producten (0)

ARMONIA DIAMOND WOONKAMER wandmeubelen Breda

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

2 1302 swarovski design hoogglans wand LCD meubel led licht

Mooie exclusieve betaalbare moderne hoogglans meubelen in wit, zwart, mahonie en ivory beige. met en zonder swarovski stenen leverbaar. Met 16 kleuren LED verlichting. 100% gemaakt in Italie en snel leverbaar.MODERN ITALIAANSE HOOGGLANS WOONKAMER MODEL eddiroos status elegance

deze woonkamer meubel is voorzien van een verlichting met verschillende kleuren licht,

door middel van een afstandsbediening bedienbare verschillende programmas, heeft deze verlichting met een zeer goede lichtopbrengst, behalve een lichtsterkte en kleur ook mogelijkheid zoals dat alle lampen automatisch steeds van kleur kunnen veranderen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!