Geen producten (0)
Geen producten (0)

09 1308 Exclusieve design wandkasten meubelen

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

We leveren en monteren uw design meubelen in geheel Nederland, WOISS Mobili dus ook in de omgeving van Den Haag, Utrecht ... Vanuit Breda rijdt u richting Rotterdam. De collectie bestaat uit moderne, eigentijdse en design meubels en accessoires ... Breda, Heerlen, Leiderdorp, Nuenen, Peer, Roermond, Rotterdam, Utrecht, is de leukste woonwinkel van Europa. Met de keuze uit honderden soorten meubelen in vele woonstijlen. Van design, modern, klassiek, art deco

Deze model is in meerdere opstellingen leverbaar, wij informeren u graag, geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en de beste prijzen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!


Ook interessant

€ 640,00
€ 430,00