Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

28 1382 samoa vison bankstel met relax systeem

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Relaxbanken om heerlijk op te liggen, zitten of hangen. WOISS Meubelen helpt u graag bij de keuze voor een relaxbank. Bekijk ons assortiment snel Wij bezorgen door heel Nederland Amsterdam Tilburg Hoek van Holland Roosendaal den bosch arnhem ede en Belgie Antwerpen Anvers antwerpse meubelzaken Benelux brussel Voor een snelle en veilige levering   levert talloze stoelen en banken Bij ons vindt u uw lederen stoel of bank, en relax- of design meubels Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen

Moderne, eigentijdse bankstel met relax functie.

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere stof / leder soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!