Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

23 4916 Het nieuwste model apart design bankstel

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

De ruimtelijke spannende uitstraling in combinatie met een comfortabele zit ..  WOISS Mobili meubelen meubels mobilya in rotterdam en breda leukste meubelszaak van belgie en nederland .. en een wat hogere rugleuning. is deze apart design bankstel mooiste meubelstuk in uw woonkamer turkse topkwaliteits meubelen specialist

!!! LET OP // DEZE MODEL IS uitverkocht en NIET MEER LEVERBAAR !!!

 

 

 

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere stof soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!