Geen producten (0)
Geen producten (0)

23 4917 zeer comfortabel engelse stijl stoffen bankstel

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

kwaliteits meubelen specialist in rotterdam en breda nederland  Belgie Woiss Mobili Meubelen meubels mobilya turkse Op zoek naar kwaliteit hoekbanken in landelijke stijl Landelijke Country Bankstellen & fauteuils. wij leveren ook naar amsterdam antwerpen brussel eindhoven roosendaal Elk model is leverbaar in meer dan 300 kleuren en stoffen/leder combinaties. Keuze uit diverse poten en andere kleuren

!!! LET OP // DEZE MODEL IS uitverkocht en NIET MEER LEVERBAAR !!!

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere stof soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!