Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

24 7215 stoffen hoek bankstel longchair luxe chaises longues

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Zowel landelijk als modern en in vele stoffen en afmetingen leverbaar. ... Winkels en webshop, 24 uur per dag veilig kopen, Veel artikelen direct uit voorraad leverbaar, CBW gecertificeerd ... Bij onze banken zijn vaak vele combinaties mogelijk, denk aan stofkeuzes, afmetingen en opstellingsmogelijkheden. ... Aanbieding.  Voor een snelle en veilige levering … Tevens leveren wij maatwerk meubels …italiaanse stylemeubels … WOISS Meubelen Rotterdam Breda Nederland …. kan ook het meubel of meubels thuis brengen. Wij bezorgen door heel Nederland Amsterdam Tilburg Hoek van Holland Roosendaal den bosch arnhem ede en Belgie Antwerpen Anvers antwerpse meubelzaken Benelux brussel

!!! LET OP // DEZE MODEL IS uitverkocht en NIET MEER LEVERBAAR !!!

Bankstel model  BM 7215

Deze sfeervol vormgegeven bank met comfortabele zitting en rug passen dankzij het fijne vormgeving uitstekend in uw interieur. De bekleding is eenvoudig te reinigen, waardoor deze bank een plek verdient in uw woonkamer.De bekleding kan in zeer veel stof en leder soorten worden geleverd.Alle soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Model BM 7215 is een prachtig vormgegeven bank met een fantastisch zitcomfort. Alleen de allerbeste materialen zijn voor dit model gebruikt. De constructie is vervaardigd uit massief hout. De dragende delen van de constructie zijn gemaakt van beukenhout.

LC-2 zits set prijs van € ---- ,- nu voor: informeer naar de laagste prijs.

regio Breda / Rotterdam / Den Haag  gratis thuisbezorgd en gemonteerd.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!