Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

45 1326 echte leder bankstel volledig leer stof banken

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Bankstellen en meubels in diverse stijlen en uitvoeringen. ... Gaat u voor een bank waar u lekker in kunt loungen, een hippe hoekbank, een leren bank, een zf zitform alfa ... Fauteuils, eetkamerstoelen met bijpassende tafels en andere zitmeubelen ... eiken tafels, ronde tafels, bartafels met bijpassende barkrukken in leer en in stof en ...   WOISS Meubelen Rotterdam Breda Nederland …. Tevens leveren wij maatwerk meubels … italiaanse stylemeubels … kan ook het meubel of meubels thuis brengen. Wij bezorgen door heel Nederland Amsterdam Tilburg Hoek van Holland Roosendaal den bosch arnhem ede en Belgie Antwerpen Anvers antwerpse meubelzaken Benelux brussel Voor een snelle en veilige levering

Technische Daten

ROMP

GERAAMTE: HARD HOUT MATERIALEN

ZITTING: NOSAG VERING EN POLYETHER

RUG: ELASTISCHE SINGLE BAND EN POLYETHER

BEKLEDING: LEDER EN STOF

 

MATEN

HOOGTE :85cm

DIEPTE :94cm

ZITDIEPTE :53cm

ZITHOOGTE :44cm

 

POTEN

METAAL

HOUT: KOLONIAAL, BLANK, ZWART, WALNUT, KERSEN, METALIC KLEUR

POOTHOOGTE: 8 cm

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere leder soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!