Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

luxe design comfortabele swingerstoel met metalen frame-poot

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

een prachtig eetkamerstoel , modern design, topkwaliteit materiaal, optimaal comfort in luxe design comfortabele swingerstoel met metalen frame-poot Bekleding is makkelijk te reiningen WOISS Meubels Voordeel hoek bankstel salon actie AANBIEDING ... De kleur van de bank is zoals op de foto van de stoel. ... nederland en belgie, woiss meubelen in rotterdam en breda, biedt u deze luxe meubels van hoge ... 

!!! LET OP // DEZE MODEL IS NIET MEER LEVERBAAR !!!

 

 

Deze model is in meerdere uitoeringen leverbaar, wij informeren u graag, geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en de beste prijzen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!