Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

18 7839 sterke massief beukenhouten kwaliteit - stoelen

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

 

MODEL 0018 7839

Model 0018 7839is een sterke massief beukenhouten kwaliteit-stoel, te gebruiken als keukenstoel, eetkamerstoel.tevens zijn deze stoelen ook prima inzetbaar voor in horeca en zwaar gebruik doeleinden. Dit model is leverbaar in verschillende kleuren stof en leder soorten.Erkende CBW Winkel · Omruilgarantie · Uit Voorraad Leverbaar Goedkoop eethoek eettafel stoelen WOISS Meubel Rotterdam Breda. Meubelen goedkoper kopen. de goedkoopste meubelwinkel van Nederland en Belgie, WOISS Meubelen in Rotterdam en Breda, biedt u deze luxe meubels van ...

Deze model is in meerdere uitoeringen leverbaar, wij informeren u graag, geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en de beste prijzen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!


Ook interessant

€ 149,00
€ 175,00
€ 295,00