Geen producten (0)
Geen producten (0)

12 1528 Robuuste, comfortabele eetkamerstoel met armleuningen en wieltjes

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

 Eetkamerstoel op wielen De stoel is gemakkelijk verrijdbaar door zijn parketwielen en de handgreep op de rugleuning Andrea Doordat vloeistoffen moeilijk kunnen intrekken is dit meubel gemakkelijk in onderhoud Tevens is deze armstoel ook verkrijgbaar in PU leatherlook in de kleuren: Taupe, bruin, wit en zwart woiss meubels breda

STOEL MODEL 0012 1528-8

Robuuste, comfortabele eetkamerstoel met armleuningen.Deze stoel rolt en draait soepel op probleemloze parket-vriendelijke wieltjes

Deze model is in meerdere uitoeringen leverbaar, wij informeren u graag, geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en de beste prijzen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!