Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

12 1528 modern kuipstoel armstoel rolstoel verrijdbare eetkamerstoel

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

De stoel is gemakkelijk verrijdbaar door zijn parketwielen en de handgreep op de rugleuning. Deze stoel Stoelen. Resultaten van Stoelen. aparte fauteuils · beslist bureaustoel · bar kruk · aparte eetkamerstoelen · Fauteuil relax · goedkope ... voor de eetkamer hebben wij een uitgebreide collectie stoelen. Tegenwoordig ... Eetkamerstoel op wielen. Levertijd: ... Doordat vloeistoffen moeilijk kunnen intrekken is dit meubel gemakkelijk in onderhoud. Hierdoor

Deze model is in meerdere uitoeringen leverbaar, wij informeren u graag, geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en de beste prijzen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!