Geen producten (0)
Geen producten (0)

55 1232 Modern slaapkamer meubel licht eiken kleur

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Slaapkamermeubelen Kledingkasten licht eiken Afgewerkt in repro licht rustiek eiken Alle laden lopen soepel op degelijke metalen ladegeleiders. De schuifdeuren van de linnenkasten glijden eveneens soepel op een zware metalen rails met geleiding aan de onderzijde Bij alle meubelen zijn zeer overzichtelijke montagetekening ingesloten in de verpakking en zijn dus in een handomdraai te monteren Stoer karakter Gemaakt van degelijk en milieuvriendelijk plaatmateriaal Natuurlijke teak-look Degelijke kanten afwerking Eenvoudig te monteren

Deze model is in meerdere opstellingen leverbaar, wij informeren u graag, geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en de beste prijzen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!