Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

77 ROMA engelse stijl italiaans kwaliteits stoffen klassieke bankstel

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Klassieke stoffen bank in traditioneel Engelse stijl Klassieke banken. Wij hebben een grote collectie klassieke bankenstellen. Klassieke Engelse bankenmet rijke luxe stoffen leverbaar in honderden stoffen en kleurencombinaties Denk aan prachtige bloemstoffen of een stijlvolle ruitstof gestoffeerd Uiteraard hebben wij ook Nederlands vakmanschap met fantastisch zitcomfort. Binnenveringsbanken voor een aangenaam stevige zit

Deze model is in meerdere opstellingen leverbaar, wij informeren u graag, geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en de beste prijzen.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!


 

Ook interessant

€ 1.495,00