Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

052 3691 leren swarovski bankstel lederen chesterfield sofas

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Onderstaande lederen bankstellen zijn in vele uitvoeringen, leerkwaliteiten en kleuren verkrijgbaar Woiss meubelen rotterdam en breda in nederland De Lionel Richie elementen hoekbank van het Anker in oersterk africa leder Tabac uit ... hoekbanken, design bankstellen, een lederen bank, lederen bankstel een ... Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer ook geleverd naar amsterdam roosendaal tilburg belgie antwerpen brussel

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere leder soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!