Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

052 3690 echte leer - lederen bankstel luxe kwaliteits sofa

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Een leder bankstel: een aanwinst voor uw woonkamer!  WOISS Meubelen Breda Voor lederen banken van hoogwaardige kwaliteit Leren zitbanken hebben iets speciaals. Dat komt door hun natuurlijke look en textuur, en de manier waarop ze zo prachtig oud worden. Ons leer werd behandeld om het extra slijtvast en onderhoudsvriendelijk te maken, terwijl het toch zijn natuurlijke schoonheid behoudt. Zo zit je jarenlang mooi. En dankzij de betaalbare WOISS prijzen past deze langetermijninvestering lekker binnen je budget

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere leder soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!