Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

053 BKP14 classic barok leder bank met houten poten knoppen

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Barok meubelen zijn echt een schitterende aanvulling op je woonkamer, en dan zeker een leuke barok bank! Woiss Mobili Deze tweezits en driezits Barokbank heeft een uniek special fabric van zwart glow leder . Dit krijgt bij spanning een lichtgrijze kleur. In de bekleding. speciale meubelaanbiedingen rotterdam breda den haag amsterdam nederland antwerpen belgie

Italiaans Bankstel model  053 BKP14

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere stof / leder soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!