Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

053 BKP9 italiaanse Klassiek barok bankstel met houten poten

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

ruime assortiment van barok bankstellen van de beste kwaliteit Woiss Meubels vergelijk het  Barok bankstellen Klassieke bankstellen meubelen in Nederland en Belgie Rotterdam Breda ook geleverd naar amsterdam antwerpen utrecht hoek van holland arnhem roosendaal wooninrichting voor scherpe prijzen te koop aangeboden verkoop met korting

Deze model is uitgevoerd met speciale vullingen en kan in meerdere stof / leder soorten worden geleverd. Beide soorten bekleding zijn in heel veel kleuren leverbaar. Van dit model is ook een bijpassende fauteuil leverbaar.


Ontwerp je eigen meubelen! ...   WOISS Meubelen kan echt alles voor u ontwerpen en uitvoeren.

Heeft u ook originele interieur ideeën, of je hebt altijd al een droom meubel in gedachten gehad ? Heb je een idee voor een eigen ontwerp, of wil je dat wij een ontwerp voor je maken ?

Bij Meubelmakerij WOISS Mobili kunt u uw interieur helemaal naar uw eigen idee laten maken.

Op onze site vindt u bestaande modellen maar eigen ideeën zijn bij ons ook welkom….     Wij maken en leveren meubels naar eigen ontwerp, maar u kunt ook uw eigen ontwerp door ons laten produceren. ... Onder het genot van een bakje koffie kunnen we uw idee overleggen en voor u realiseren.

Kom dus snel naar onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel!